LG G5 – Reclamă cu Jason Statham

LG G5 este unul dintre cele mai titrate smartphone-uri la ora actuală. A fost lansat la MWC 2016 în Barcelona și cât de curând va fi disponibil și la noi în țară. Noul smartphone de top coreean dipsune de o construcție modulară și promite un comportament ireproșabil, atât la nivel de performanțe cât și din punct de vedere al funcțiilor foto-video.

Are un procesor Snapdragon 820, nu mai puțin de 4GB memorie RAM și un ecran IPS de 5.3 inchi cu rezoluție QHD. Există și un slot pentru extinderea capacității de stocare prin carduri microSD cu până la 2TB. Ați aflat deja și despre cele două lentile foto, fiecare cu propriul senzor, unul de 16Mpix, altul de 8Mpix. Cel de 16Mpix are o lentilă cu un câmp limitat de vizualire (unghi de cuprindere de 78 de grade), iar cel de 8Mpix poate capta scena la un unghi larg, de 135 de grade.

De asemenea, LG G5 are la dispoziție și un modulul foto care îl poate transforma într-un adevărat camera-phone. Acesta oferă controale fizice pentru declanșare și zoom, un grip pentru o prindere mai eficientă dar și un acumulator cu o capacitate suplimentară de 1100mAh. Același modul foto mai are un port USB-C dar și un difuzor audio. De remarcat că butonul declanșator foto este în două trepte, la fel ca la o cameră foto – apeși până la jumătate pentru focalizare, după care poți apăsa total pentru captarea imaginii. Există și un buton dedicat pentru declanșarea înregistrării video.

Normal, coreenii vor promova agresiv noul terminal cu Android. Iată că au început printr-o serie de reclame în care apare cunoscutul actor Jason Statham. Prima astfel de reclamă a apărut în Coreea de Sud. Actorul de origine britanică joacă toate personajele care apar în reclamă.

Puteți urmări videoclipul cu pricina mai jos.

Si varianta mai lungă, în continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *