Prin Grădina Botanică, cu Samsung Galaxy S7 Edge

Zi frumoasă atăzi, cu 30 de grade, parcă ar fi venit vara. Și suntem doar în aprilie, pesemne că vremea va fi la fel de călduroasă în continuare, așa că prin luna mai ar cam putea face plajă la mare.

Așa că am hotărât să ieșim pentru câteva ore de relaxare prin Grădina Botanică din București. Noi și încă câteva mii de bucureșteni, chiar era o coadă constantă de câteva zeci de persoane la casa de bilete de la intrare. Se desfășura și ceva festival japonez pe acolo, dar nu am înțeles prea bine despre ce este vorba.

Dar ne-am simțit foarte bine, ne-am plimbat prin toată Grădina Botanică, am stat pe băncuțe, am mâncat înghețată și am privit la broaștele țestoase și la rațele care stăteau la soare sau care se plimbau pe lacurile de acolo.

Normal, cum nu pot sta chiar așa degeaba, am făcut câteva poze pe acolo. De data asta m-am folosit de noul smartphone Samsung Galaxy S7 Edge, unul dintre cele mai bune la acest capitol, după câte am constatat până acum. Iar rezultatele foto de astăzi mi-au confirmat încă o dată așteptările, S7 Edge captează imagini de o calitate foarte bună, clare, cu o paletă coloristică vibrantă.

Sunteți curioși să vedeți cum mai este prin Grădina Botanică din București?

Câteva poze făcute cu telefonul S7 Edge vă pot lămuri. Este foarte frumos aș spune eu, o să revenim cât de curând acolo.

Ce lipsește in Grădina Botanică? Parcă aș fi vrut să fie câteva terase amenajate, pentru a putea servi o înghețată, o bere sau, de ce nu, chiar prânzul. Așa cum se întâmplă mai în toate parcurile sau grădinile zoologice de prin afară. Dacă ai avea tot ce trebuie la dispoziție poți petrece fără probleme o întreagă zi acolo. Așa, trebuie să pleci când ți se va face foame…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *