Flori, culori și un cer nebun (plus SGS7 Edge)

În ciuda avertismentelor meteorologice de ploi torențiale, vânt și fulgere, astăzi a fost o zi cu adevărat superbă, cu soare și un cer nebun, pe care norii s-au plimbat în neștire. Cum mă aflam în satul bunicilor mei de lângă București, am dat încă o fugă pe dealul de lângă biserică, acolo unde s-a aflat cândva Cetatea Dacică Argedava.

Vroiam să mă plimb puțin pe acolo, să iau o gură de aer, chiar aveam de gând să ajung până la râul Argeș, dar am fost împiedicat de noroaiele și bălțile de pe câmp, așa că am renunțat. Poate data viitoare.

Acolo pe deal mi-au ieșit în cale maci, flori de măceș și alte floricele pe care le-am imortalizat cu ce aveam la îndemână, cu un smartphone mai exact. Ba chiar m-am folosit de cel mai nou exemplar Galaxy S7 Edge de la Samsung, despre care v-am povestit o mulțime de lucruri până acum, ba chiar v-am arătat și tot felul de poze și filmări realizate cu ajutorul lui.

Cum Huawei P9 și HTC 10 se lasă așteptate, am mai făcut câteva poze cu SGS7 Edge la tot ceea ce mi s-a părut interesant pe acel deal, în această zi frumoasă, cu un cer frumos cu mulți nori.

Și, după cum veți observa în imaginile de mai jos, SGS7 Edge mi-a demonstrat încă o dată că este unul dintre cele mai peformante smartphone-uri la capitolul foto, imaginile captate fiind clare și cu o paletă coloristică frumoasă, chiar vibrantă.

Deci, câteva imagini cu flori, culori vibrante și un cer nebun, în continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *