ASUS Zenfone 3 – Lansare pe 30 mai

Doar două săptămâni ne mai despart de Computex 2016, eveniment care se va desfășura în Taipei. Cu siguranță că principalii producători taiwanezi vor lansa multe gadget-uri interesante acolo, de toate genurile. De la ASUS sigur ne așteptăm la noua linie de smartphone-uri Zenfone 3, compusă din trei modele.

Chiar au lansat pe internet un nou teaser în care se poate vedea cât de cât forma noilor terminale.

Îl puteți urmări în continuare.

Din câte îmi dau seama, noile smartphone-uri Zenfone 3 vor avea o construcție metalică. De asemenea, se observă în videoclip forma pătrată a lentilei camerei și butoanele de ajustare ale volumului plasate sub ea.

Bănuiesc că vor pune accent pe un comportament superior la nivel foto video. De asemenea, cred că vor fi motorizate cu procesoare de la Qualcomm, cu 4GB memorie RAM. Două dintre terminale vor avea ecrane cu o diagonală cu puțin peste 5 inchi iar cel de-al treilea pare să aibă unul de 6 inchi.

Pare că ASUS vrea să facă pasul către zona telefoanelor premium cu această nouă serie Zenfone 3. Vreau QHD, Snapdragon 820, 4GB memorie RAM, slot pentru carduri și o cameră foto mai bună de la această nouă serie. Plus o autonomie de 2 zile de utilizare.

Trebuie să fie gama cu ajutorul căreia ASUS să intre lumea bună a producătorilor de telefoane. Anul trecut au imprensionat prin abundența de telefoane Zenfone – cel cu 4GB memorie RAM, Zenfone Laser 2, Zenfone Max, Zenfone Selfie și, cel mai recent, Zenfone Zoom. Fiecare cu atuul său, fiecare dintre ele la prețuri atrăgătoare pentru funcțiile oferite. Dar este momentul ca ASUS să vină cu terminale mai performante, mai arătoase. De această serie depinde viitorul lor în piața telecom.

Cum voi afla mai multe detalii despre ASUS Zenfone 3 voi reveni asupra subiectului. Sigur vor apărea principalele informații înaintea evenimentului oficial.

Au apărut și primele imagini mai clare cu noile terminale Zenfone 3.

ASUS Zenfone 3

De asemenea, se zvonește că modelul de top va avea un procesor Snapdragon, cameră principală de 23Mpix (probabil de la Sony) și încă una frontală de 8Mpix. Se pare că va fi un model și cu ecran de 4.5 inchi, pentru cei care își doresc terminale mai compacte.

Alte detalii, de data asta la nivel hardware.

asus_3

 

Unul dintre modele, ASUS Z016D, are un ecran de 5.5 inchi cu rezoluție full HD, procesor Snapdragon 820, 4GB memorie RAM și stocare internă de 128GB. Iar camera principală are 21Mpix și este capabilă, normal de altfel, să filmeze la rezoluție 4K. Presupun că filmează și la 1080p/60fps.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *