Noul Zenfone Max, de la ASUS (Computex 2016)

Nu au apărut încă detalii prea amănunțite despre noua generație de smartphone-uri Zenfone 3 pe care ASUS o va prezenta pe 30 mai în cadrul Computex 2016. Dar iată că apar pe net detaliile urmașului lui Zenfone Max, un terminal care mi-a oferit o autonomie de 5 zile de utilizare (de luni și până vineri).

Noul Zenfone Max are un ecran IPS de 5.5 inchi cu o rezoluție de 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 615, 2GB sau 3GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32GB, slot microSD cu suport de până la 64GB, cameră de 13MPix pe spate și încă una de 5MPix dispusă frontal.

Prin comparație, vechiul modele Zenfone Max avea un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și numai 2GB memorie RAM. Un lucru însă nu s-a schimbat – anume capacitatea de 5000mAh a acumulatorului. Așa că mă cam aștept la o autonomie de cel puțin 4 zile și de la acest nou model.

Zenfone Max cu 2GB memorie RAM ar costa 150 de dolari iar cel cu 3GB memorie RAM ar avea un preț de 190 de dolari. În orice caz, este un smartphone care merită atenția – are un design corect, o fișă tehnică destul de performantă și promite o autonomie foarte bună.

ASUS Zenfone Max

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *