Olympus Stylus Tough TG-Tracker – Cameră de acțiune cu un look futurist

Olympus anunță astăzi noua cameră de acțiune Stylus Tough TG-Tracker, cu un look futurist și atrăgător, unic pe această piață. Îți dorești să o cumperi numai dacă te uiți la ea, atât de bine arată. Dar are și câteva caracteristici la fel de interesante, care o recomandă drept una dintre cele mai perfomante camere de acest gen la ora actuală.

Normal, fiind o cameră din categoria Tough, poate rezista cu succes în tot felul de condiții de utilizare. De exemplu, Tough TG-Tracker poate fi scufundată în apă până la o adâncime de 30 de metri, rezistă la șocul unei căderi de la o înălțime de 2.13 metri, poate fi utilizată la temperaturi de până la -10 grade Celsius și este sigilată împotriva pătrunderii prafului. Practic, o poți lua cu tine oriunde te-ai duce, fără să-ți fie frică că o vei strica.

TG-Tracker are lentile cu un unghi de cuprindere de 204 de grade și o deschidere a diafragmei f/2.0), fiind capabilă să înregistreze videoclipuri la rezoluție 4K cu 30 de cadre pe secundă. Mai filmează cu rezoluții 1080p/60fps, 720p/120fps sau 480p/240fps.

De asemenea, captează fotografii cu o rezoluție de 8Mpix prin intermediul unui senzor CMOS 1/2.3 inchi. Are sistem de stabilizare optic pe 5 axe dar și un ecran LCD de 1.5 inchi, ceea ce rar mai găsești la genul ăsta de camere de acțiune. Utilă se poate dovedi și lampa cu două trepte pentru puterea luminoasă, 30 și 60 de lumeni.

Olympus Stylus Tough TG-Tracker

Are modul Wi-Fi pentru conectarea la tablete sau smartphone-uri, GPS dar și barometru, senzor de temperatură, accelerometru și un compas.

Olympus Stylus Tough TG-Tracker va fi pe piață din luna iunie la un preț la fel de interesant, de numai 350 de dolari. Chiar sunt curios când va ajunge și la noi în țară.

Avem și un videclip oficial de prezentare.

Alte câteva imagini cu ea, în continuare.

Olympus Stylus Tough TG-Tracker Olympus Stylus Tough TG-Tracker Olympus Stylus Tough TG-Tracker

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *