Gadget-uri mișto la Computex 2016 – iKeybo

Urmăresc cu interes noutățile de la Computex 2016 din Taipei, așa că voi încerca pe cât se poate să vi le prezint pe cele mai interesante dintre ele.

Cum ar fi acest accesoriu pentru smartphone – iKeybo, care a fost de altfel recompensat cu premiul special al juriului Computex Best Choice Awards 2016.

Construit de compania Serafim Technologies, acesta proiectează prin intermediul unui laser o tastatură virtuală pe suprafața biroului. Astfel că permite o redactare mai confortabilă a textelor lungi din e-mail-uri sau din comentariile postate pe site-urile de internet.

iKeybo poate afișa tastaturi cu diverse layout-uri și are o autonomie de până la 10 ore. Din câte am înțeles, permite și încărcarea smartphone-ului la nevoie.

ikeybo

Același producător oferă un alt model care se poate conecta prin bluetooth chiar și la o tabletă sau la un PC. Este compatibil cu sisteme de operare WindowsXP sau mai nou, Windows Phone 7 sau mai nou, iOS4 (iPhone3GS sau mai nou, iPad), Android 2.0 sau mai nou, Mac OS X.

De asemenea, gadget-ul are funcții de recunoaștere a gesturilor pentru zoom, derulare, click, click dreapta etc în diversele aplicații sau programe.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial al companiei.

Chiar sunt curios să văd cum funcționează un iKeybo și dacă este cu adevărat util.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Gadget-uri mișto la Computex 2016 – iKeybo

 • May 25, 2016 at 11:49 pm
  Permalink

  Chiar ca mi-a placut acest articol, foarte faina tastatura. Intotdeauna mi s-a parut dificil sa tastezi pe un smartphone, dar asa ceva merita cumparat.

  Reply
  • May 26, 2016 at 10:03 am
   Permalink

   nu poate inlocui cu adevarat o tastatura fizica, dar macar ai la dispozitie taste virtuale la o dimensiune mai mare.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *