Gigabyte Aero 14 – Ultraportabil de gaming? (Computex 2016)

Gigabyte prezintă în cadrul Computex 2016 din Taipei un ultraportabil chiar interesant, cu reale valențe pentru gaming și care se numește Gigabyte Aero 14. Într-o carcasă metalică cu un look deosebit și o grosime de numai 19.9mm sunt prezente un procesor Intel Core i7 H și o placă grafică Nvidia GTX 970M, componente care îl recomandă pentru o gamă variată de aplicații profesionale dar și pentru accesarea jocurilor de nouă generație. Practic, observăm din nou cum tehnologia avansează și laptopurile performante devin tot mai subțiri, deci mai portabile.

Gigabyte Aero 14 are un ecran IPS de 14 inchi cu rezoluție QHD – 2560×1440 pixeli, un acumulator ce promite o autonomie de până la 10 ore, memorie DDR4, stocare pe nu mai puțin de patru SSD-uri tip M.2 PCIe, port USB 3.1 Type-C și chiar un port HDMI 2.0.

Din păcate, nu cred să-l vedem pe acest ultraportabil Gigabyte Aero 14 la comercializare la noi în țară. Reprezentanța locală se rezumă la importul plăcilor de bază, a celor video, a unor sisteme barebone și cam atât. Cu siguranță că îl veți putea achiziționa din alte țări europene, dar încă nu se știe când și la ce preț.

Devine tot mai interesantă această ediție a Computex, chiar sunt curios să văd ce echipamente mișto vor fi anunțate acolo.

Gigabyte Aero 14

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *