Samsung Galaxy S7 Edge editie Batman? Yes, please!

Un Samsung Galaxy S7 Edge editie Batman a fost anuntat recent si trebuie sa recunosc ca, si daca imi place mai degraba seria Note, as face compromisul de a folosi asa ceva. Nu de alta dar, asa cum se vede si in poza, arata absolut bestial (daca esti, ca mine, fan al seriei). Si mai are si tema Batman.

Pachetul, vizibil in filmuletul de mai jos, include in anumite teritorii si un Gear VR.

Scopul noului dispozitiv, bineinteles editie limitata, este sa celebreze a treia aniversare a jocului Injustice: Gods Among Us si partea trista e ca nu cred ca il vedem noi pe meleaguri mioritice prea curand. Nu de alta, dar Samsung zice ca va fi disponibil de la inceputul lui iunie in anumite teritorii, incluzand aici China, Singapore, Coreea, America Latina, Rusia si altele, care urmeaza a fi anuntate.

Destul cu entuziasmul, sa vedem filmuletul in cauza.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *