Sistem all-in-one de gaming cu Nvidia GTX1080, de la Digital Storm (Computex 2016)

Clar că vor apărea tot mai multe sisteme all-in-one de gaming, după cum am constatat și la CES 2016, unde am văzut modelele Origin, MSI și Maingear. La această ediție a Computex 2016 din Taipei mi-a sărit în ochi un alt exemplar interesant. Vine de la Digital Storm, se numește Aura și are o fișă tehnică de invidiat. Normal, prețurile de comercializare sunt pe măsura capacităților native.

Sistemul all-in-one de gaming Digital Storm Aura are un ecran de 34 de inchi curbat cu o rezoluție de 3440×1440 pixeli, plăci de bază GIGABYTE Z170N-Gaming 5 sau ASUS Z170I PRO GAMING, procesoare Intel Core i5-6500 și chiar Intel Core i7-6700K, 16GB memorie RAM, placă grafică Nvidia GTX1080 și stocare pe SSD-uri și hard disk-uri, în funcție de configurația aleasă. La Computex 2016 au anunțat că vor avea la dispoziție și procesoare Intel Core i7-6950x cu 10 nuclee.

Prețul unui astfel de sistem all-in-one Digital Storm Aura pornește de la 2000 de dolari. Cele mai puternice modele costă peste 3000 de dolari. Configurațiile sunt customizabile, după cum puteți vedea pe site-ul producătorului. Normal, cu un astfel de sistem PC poți desfășura și activități profesionale fără nicio problemă, nu numai divertisment multimedia sau gaming.

Nu m-aș mira dacă astfel de computere vor înlocui sistemele desktop într-un viitor apropiat.

Digital Storm Aura

 

Digital Storm Aura Digital Storm Aura

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *