LG Stylus 2 Plus – Phablet performant

LG anunță astăzi LG Stylus 2 Plus, un phablet cu stylus și configurații destul de performante. Acesta are un ecran de 5.7 inchi cu rezoluție full HD – 1920×1080 pixeli și procesor cu opt nuclee tactate la 1.4GHz, acumulator de 3000mAh, senzor de amprentă și sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.

Vor fi două variante comercializate pe piață – una cu 2GB memorie RAM și 16GB capacitate de stocare internă și o alta cu 3GB memorie RAM și 32GB capacitate de stocare internă.

De asemenea, în funcție de zona de pe glob în care este vândut, tandemul de camere foto poate fi unul cu senzori de 13 Megapixeli pe spate /5 Megapixeli frontal sau cu 16 Megapixeli pe spate/8 Megapixeli frontal. Nu mă îndoiesc că va avea un comportament excelent la acest capitol.

Avem și un videoclip oficial de prezentare.

Normal, stylus-ul din dotare are le dispoziție tot felul de aplicații dedicate, cum ar fi Quick Memo sau Pen Keeper, cea din urmă având rolul de alertare în cazul în care acesta nu a fost introdus de prea mult timp în lăcașul lui.

LG Stylus 2 Plus va fi disponibil de astăzi în Taiwan, pesemne că a fost prezentat la Computex 2016 în Taipei, iar în săptămânile următoare va ajunge chiar și în Europa.

Încă nu am aflat un preț pentru LG Stylus 2 Plus, dar revenim cu detalii la momentul oportun.

LG Stylus 2 Plus

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *