Samsung Gear Fit 2 – Nouă brațară de fitness

Samsung anunță brățara de fitness Gear Fit 2, cu un design schimbat, certificare IP68, pentru rezistența la apă, și GPS integrat, pentru înregistrarea exactă a traseelor parcurse. De asemenea, aceasta este compatibilă cu orice telefon cu sistem de operare Android, de la versiunea 4.4, și cu mai mult de 1.5GB memorie RAM. Ceea ce nu poate fi decât un lucru bun.

La capitolul specificații, Samsung Gear Fit 2 stă în felul următor – ecran curbat Super Amoled de 1.5 inchi cu rezoluție 216×432, procesor dual-core tactat la 1GHz, 512MB RAM, 4GB capacitate de stocare internă, acumulator de 200mAh și sistem de operare Tizen. Nu-i lipsește un senzor de puls și, după cum am menționat mai înainte, poate fi scufundată fără probleme la adâncimi de 1.5 metri, timp de 30 de minute.

Samsung Gear Fit 2 are funcție Auto Activity Tracking care detectează automat tipul de sport practicat sau exercițiile de fitness efectuate. De asemenea, permite transferul informațiilor culese către aplicația S Health de pe smartphone.

Gear Fit 2 va fi disponibilă pe piață din 10 iunie la un preț de aproximativ 180 de dolari. Sunt curios cum va sta la capitolul autonomie, dar nu cred că strălucit, cel puțin atunci când este activ gps-ul. Poate că va fi adusă destul de repede și la noi în țară.

Samsung Gear Fit 2

Sursa.

Samsung Gear Fit 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.