Poze de vacanță, realizate cu telefonul Samsung Galaxy S7 Edge

Japonezul din mine s-a activat și în această vacanță, nu pot să nu fac cel puțin o poză unui peisaj care îmi atrage
atenția. Practic, am făcut vreo 1000 de poze numai cu telefonul Samsung Galaxy S7 Edge, unul dintre cele mai performante la acest capitol din punctul meu de vedere.

Așa că, m-am gândit să vă arăt și vouă doar câteva poze de vacanță realizate cu ajutorul lui din locurile frumoase prin care am trecut în primele zile. Majoritatea sunt făcute în zona Schladming – Dachstein din Styria.De asemenea, mai sunt câteva poze din Mittenwald – Bavaria dar și cu castelul Burgausen, tot din Bavaria.

Pozele sunt așa cum le-a făcut telefonul, doar le-am redimensionat pentru a ocupa un spațiu mai mic pe server.

V-aș fi arătat mai multe dar netul de pe aici este scump și merge destul de greu. Revin cât de curând cu alte imagini, sper eu, care să vă placă.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *