Un documentar pentru pasionații de tehnologie – Despre Shenzen

Shenzen, un sătuc de numai 30.000 de oameni în anii ’80, este acum o metropolă în toată regula, cu nu mai puțin de 10 milioane de locuitori. De fapt, cifrele reale și actuale ale populației Shenzen-ului nu se cunosc niciodată exact, pentru că orașul este într-o continuă extindere și dezvoltare.

Totul datorită tehnologiei. Un oraș în care poți face un echipament electronic în numai trei luni, în timp ce orice altă parte a lumii poate dura de două sau trei ori mai mult. Cu prețuri de producție mult mai mici.

Shenzen mai este denumit și capitala hardware a lumii, “The Sillicon Valley of Hardware”.

Mai jos aveți la dispoziție un documentar marca Wired despre ce se întâmplă în acest oraș. Care merită vizionat de către toți pasionații de tehnologie. Vă puteți face cât de cât o ideea despre ce se întâmplă acolo din punct de vedere al producției de electronice.

Via zoso.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *