School of Rock – liber la închiriat și vizualizat în aplicația Microsoft Movies & TV

Posesorii de terminale cu Windows 10 Mobile ar putea fi interesați de această știre. Până în data de 25 iulie pot închiria fără costuri filmul “School of Rock”, o comedie cu actorul Jack Black în rolul principal.

Acțiunea de marketing Microsoft precede finalul perioadei de upgrade liber la sistemul de operare Windows 10. Gigantul software american va mai oferi și alte filme, jocuri sau acces la muzică fără costuri în această perioadă prin intermediul aplicației Microsoft Movies & TV.

Am putut descărca și eu fără probleme filmul la rezoluție High Definition pe noul smartphone Acer Liquid Jade Primo de care mă folosesc zilele astea.

Fișierul descărcat a avut cam 6.5GB, așa că am efectuat această operațiune peste noapte, prin conexiune Wi-Fi. La fel de bine îl puteam urmări prin streaming online, fără să-l mai descarc. Merge foarte bine, redarea este fluentă și am la dispoziție subtitrare în limba engleză.

Acer Liquid Jade Primo

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *