A fost asfaltat drumul către Cabana Muntele Roșu

O informație care le poate fi utilă celor care iubesc Munții Ciucașului – șoseaua către Cabana Muntele Roșu a fost în sfărșit asfaltată. Drumul este foarte bun acum, așa că nu mai trebuie să rupi mașina pentru a urca până acolo.

De la cabană ai la dispoziție câteva trasee superbe prin Munții Ciucaș.

asfalt

Exemplu video, mai jos. Coborârea de la cabană către șoseaua națională DN1A. Practic, acum poți face acel drum în numai 5 minute.

Filmat cu camera de mașină ASUS Reco Smart.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “A fost asfaltat drumul către Cabana Muntele Roșu

 • March 18, 2017 at 6:36 pm
  Permalink

  Concret si la obiect.Am aflat tot ce trebuia sa stiu pentru o tura in Ciucas.Intentionez in aceasta primavara sa ajung acolo,imi place foarte mult zona am mai fost dar ,doar pana la statia meteo.Ce-i drept era iarna si multa zapada.Nu stiam prea multe despre trasee dar din postarea ta sunt pe deplin edificat.Multumesc!

  Reply
  • March 18, 2017 at 6:57 pm
   Permalink

   e superb acolo, noi avem in plan sa stam mai multe zile candva pe acolo… nu numai in ture de o zi…

   Reply
 • January 10, 2018 at 3:39 pm
  Permalink

  Salut,
  este o chestie excelenta asfaltarea drumului insa ramane aceeasi problema…nu ai cum sa faci o rezervare sa mergi la Cabana Muntele Rosu pentru ca nu raspunde nimeni la nici un numar de telefon, ca si cum nu ar dori sa aiba clienti!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *