Ai făcut poze frumoase în vacanță cu un telefon ASUS Zenfone? Participă la acest concurs!

Recunosc că telefonul mobil mi-a fost partener de încredere pe toată perioada vacanței de vară, cu ajutorul lui realizând o mulțime de imagini pe care le-am postat pe site-urile de socializare sau chiar aici pe blog. Și nu puțini sunt cei care preferă să memoreze amintirile din vacanțe și cu ajutorul unui smartphone, ba chiar cred că sunt majoritari în raport cu posesorii de camere foto.

Așa că m-am gândit să vă atrag atenția asupra concursului de fotografie ogranizat de ASUS România pe Facebook și care se adresează numai posesorilor de terminale ASUS Zenfone. Practic, dacă ai făcut poze frumoase și interesante din vacanța de vară a acestui an (1 iunie 2016 – 31 august 2016), poți urca trei dintre ele în pagina dedicată pentru a participa la concurs până la finele lunii august. Cine nu are cont de Facebook poate participa la concurs aici.

Concurs ASUS Zenfone

Fotografiile trebuie să urmărească tema vacanței, nefiind impuse alte condiții asupra compoziției. Acestea pot surprinde peisaje, cadre urbane sau naturale surprinse în călătorii, activități la munte, la mare sau pe oriunde ai mai fost. Imaginația vă este limita.

De menționat că fișierele imaginilor nu trebuie modificate sub nicio formă, informațiile interne EXIF fiind folosite pentru autentificarea aparatului cu care au fost realizate fotografiile. De asemenea, prin transmiterea fotografiilor participanții garantează că ei sunt cei care au realizat fotografiile și că dețin toate drepturile intelectuale asupra acestora. Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat aici.

Pozele care primesc mai mult de 10 like-uri pe Facebook vor intra automat în jurizare. Premiile sunt chiar de luat în seamă, cele mai frumoase 3 poze fiind premiate astfel: locul 1 – un telefon ASUS ZenFone Zoom, locul 2 –un cort montan Trimm Focus (3-4 persoane) și locul 3 – un geamantan Samsonite American Tourister Air Force 1.

ASUS Zenfone Zoom

Premiul cel mare este ASUS Zenfone Zoom, un smartphone care are o cameră cu zoom optic 3X și care îl transformă într-o adevărată compactă. Chiar v-am arătat ce puteți face cu zoom-ul optic de pe ASUS Zenfone Zoom, plus multe alte fotografii și filmări realizate cu ajutorul lui. Mai multe informații despre acest telefon pot fi aflate de pe site-ul oficial al ASUS România.

Să nu înțelegeți greșit, la concurs pot participa fotografiile realizate cu orice smartphone Zenfone, fie că este Zoom, Selfie, Laser sau chiar Max.

De exemplu, noi am făcut câteva poze reușite de vacanță cu telefonul ASUS Zenfone 2. Exemplele, în continuare.

asus_vacanta_1

asus_vacanta_2

asus_vacanta_3

asus_vacanta_4

asus_vacanta_5

asus_vacanta_6

asus_vacanta_7

Cred că unii dintre voi au făcut poze și mai frumoase. Hai să le vedem!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *