ASUS ZenPower Pro – Nouă baterie externă

Ca și mulți dintre voi, consider că o baterie externă este unul dintre cele mai potrivite accesorii pe lângă un smartphone. Mai mult, cu ajutorul unui astfel de accesoriu poți încărca și tableta, o lanternă, un modul GPS, ba chiar și o cameră foto sau cine știe ce alt accesoriu portabil mai folosești.

Iar în rucsacul meu de serviciu am întotdeauna la mine o baterie ASUS Zenpower, pe care o folosesc destul de frecvent. Are o capacitate destul de mare, este destul de compactă și are în continuare un preț foarte bun, de aproximativ 90 de Lei.

Iată că va apărea cât de curând un nou model de baterie externă ASUS Zenpower, cu aceeași capacitate de încărcare de 10050mAh și cu un design la fel de plăcut.

ASUS Zenpower Pro

Dar noua baterie externă ASUS Zenpower Pro are două porturi de încărcare, plus un LED pe post de lanternă, un accesoriu mai mult decât util în anumite situații.

ASUS ZenPower Pro

Astfel că poți încărca două echipamente portabile în același timp de la această baterie externă, fie că sunt două telefoane, sau un telefon și o tabletă, sau un telefon și o cameră foto etc. Are și port compatibil Qualcomm Quick Charge 2.0, pentru o încărcare mai rapidă a telefonului.

Specificații ASUS ZenPower Pro:

  • Încărcare Input – 5.0 V/2.0A(Max)
  • Se încarcă în aproximativ 6 ore
  • Încărcare Output – Port 1: DC 5.1V/2.4A (Max) sau 9.1 V2.0A sau 12.1V/1.5A. Port 2: DC 5.1V/2.4A (Max). Port1+Port2:23.5W (Max)
  • Protecție la temperatură, scurtcircuit, supravoltaj, supra-încărcare, descărcare rapidă
  • Temperatura exterioară de funcționare – 0℃~+35℃
  • Greutate – 230 de grame

Mai multe detalii despre ASUS Zenpower Pro găsiți pe site-ul oficial ASUS. Bănuiesc că va fi comercializată și la noi mai prin toamnă.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *