HP Omen X – Desktop de gaming

HP este o companie cunoscută prin pc-urile și laptopurile sale de business în special, mai puțin pentru echipamente dedicate pasionaților de jocuri electronice. Iată că americanii au de gând să intre mai agresiv pe această piață a computerelor și accesoriilor de gaming prin gama Omen. Chiar au anunțat de curând astfel de echipamente, dintre ele atrăgându-mi atenția în special desktop-ul Omen X. Care impresionează în primul rând prin design-ul său, am putea spune unic pe piața de profil.

HP Omen X

OMEN X poate fi configurat cu plăci grafice de ultimă generaţie (până la două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080) și are procesoare Intel i5/i7 de a 6-a generaţie cu posibilitate de overclocking. Normal, este un sistem capabil să acceseze aplicații de realitate virtuală. Și, în funcție de configurație, va permite și gaming la rezoluție 4K.

HP Omen X

Carcasa are trei camere interne distincte care separă componentele importante, fiecare având propriul sistem de răcire dedicat. Acest sistem de management termic promite menținerea temperaturii la valori optime, totul pentru performanțe cât mai superioare în partidele de gaming sau, de ce nu, în aplicațiile de prelucrare video sau grafică. De asemenea, desktop-ul OMEN X permite adăugarea unui sistem de răcire cu până la trei coolere de 120mm cu lichid. Are grile de aerisire montate în partea superioară şi un suport care ridică carcasa pentru a pătrunde mai mult aer rece, pentru o ventilaţie cât mai eficientă.

Accesul la componentele interne este facil, ba chiar există un set de unelte în carcasă pentru a uşura upgrade-urile. Din câte am înțeles, vor fi disponibile pe piață și numai carcase goale Omen X, pentru cei care vor să configureze sistemul cu componentele preferate.

Desktopul OMEN X va fi disponibil în Europa din luna septembrie, pornind de la preţul de 2.229 euro, cu şasiul independent OMEN X începând de la 599 euro.

Alte câteva imagini cu HP Omen X, în continuare.

HP Omen X HP Omen X HP Omen X HP Omen X

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *