TP-Link Neffos – Noua gamă de telefoane ieftine a fost prezentată oficial în România

De gama Neffos de smartphone-uri a celor de la TP-Link am scris încă din luna ianuarie a acestui an.

Iată că de-abia acum este prezentată oficial și la noi în țară. Normal, este o gamă de telefoane din categoria celor ieftine dar toate au conexiune de date 4G. Și, normal, au sistem de operare Android.

Mai exact, sunt trei modele:

  • Neffos C5L – ecran de 4.5 inchi cu o rezoluție FWVGA, procesor cu patru nuclee Qualcomm MSM8909 tactat la 1.1GHz, 1GB memorie RAM și 8GB capacitate de stocare internă. Camere de 8MPix, respectiv 2MPix.
  • Neffos C5 – ecran IPS de 5 inchi cu o rezoluție 1280×720 pixeli, procesor cu patru nuclee Mediatek MT6735 tactat la 1.3GHz, 2GB memorie RAM și 16GB capacitate de stocare internă. Camere de 8MPix, respectiv 5MPix.
  • Neffos C5 Max – ecran IPS de 5.5 inchi cu o rezoluție full HD, procesor cu patru nuclee Mediatek MT6753 tactat la 1.3GHz, 2GB memorie RAM și 16GB capacitate de stocare internă. Camere de 13MPix, respectiv 5MPix.

Prețurile acestora sunt următoarele

  • Neffos C5L – 429 Lei
  • Neffos C5 – 649 Lei
  • Neffos C5 Max – 899 Lei

Neffos C5 Max

Singurul model pe care aș vrea să-l văd la treabă este Neffos C5 Max. În celelalte nu prea am încredere…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *