Connect Wireless Stick, de la SanDisk

Am văzut pe internet un gadget interesant și pe care îl consider util, așa că m-am gândit să vi-l arăt și vouă. Este vorba de soluția de stocare Connect Wireless Stick de la SanDisk, practic, un stick USB pe care puteți transfera fișierele prin conexiune fără fir.

Vine cu capacități de stocare de la 16GB și până la 128GB, modelul de 128GB având un preț de aproximativ 580 de Lei. Cel de 64GB costă 280 de Lei iar modelul de 32GB are un preț de aproximativ 224 Lei.

SanDisk Connect Wireless Stick

Are modul Wi-Fi de tip N pentru conectarea wireless cu aproape orice dispozitiv mobil (PC, MAC, smartphone sau tabletă cu iOS de la versiunea 8.0 sau mai nouă, precum și cu Android de la versiunea 4.2 sau mai nouă) și nu-i lipsește un port USB 2.0, util în special pentru încărcarea acumulatorului lui intern. Producătorul spune că pot fi conectate la el până la trei dispozitive în același timp.

Acumulatorul intern se încarcă la capacitate maximă în două ore și oferă o autonomie de până la patru ore și jumătate de utilizare.

Connect Wireless Stick de la Sandisk are o greutate de numai 22 de grame, astfel că îl puteți purta extrem de ușor.

Este un micro file server wireless pe care puteți stoca colecția vostră multimedia sau pe care puteți transfera imediat pozele sau filmulețele făcute cu telefonul mobil. Chiar aș fi curios să văd cum funcționează.

Avem și o prezentare video oficială.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *