Gear S3 de la Samsung, noi ceasuri inteligente anunțate la IFA Berlin 2016

Samsung anunță în cadrul IFA Berlin 2016 noul ceas inteligent Gear S3, după cum ne așteptam de altfel. Sunt de fapt două modele – frontier și classic.

Gear S3 frontier este dedicat celor care petrec mult timp în aer liber, fiind dezvoltat pentru a putea fi purtat în orice context și orice mediu, fie că este vorba de birou sau de vacanță. Aceasta dispune și de modul 3G/4G suplimentar. Gear S3 classic are un design minimalist, mai elegant, mărimea și forma lui fiind alese pentru a oferi o experiență asemănătoare unui ceas de lux.

Samsung Gear S3

Înțeleg că ambele modele Gear S3 sunt compatibile cu brățările de ceas clasic de 22mm, pentru a fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia. De asemenea, Gear S3 este rezistent la apă și praf, având certificare IP68, pentru ca utilizatorii să îl poată folosi indiferent de condițiile meteorologice. Mai mult, ecranul este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass SR+, care este lăudată pentru rezistența sa superioară. Să vedem dacă așa și este.

Display-ul Super Amoled de 1.3 inchi are funcție Always On, care afișează ora în permanență.  Cadranul este rotativ iar utilizatorii pot răspunde, respinge un apel sau amâna alarma de dimineață, fără a atinge ecranul smartwatch-ului. În plus, scriind pe display, mesajele vor fi automat convertite în text.

Samsung Gear S3

Totodată, funcția GPS integrată le permite utilizatorilor să își monitorizeze activitățile de fitness, iar senzorii adiționali măsoară altitudinea, presiunea atmosferică, precum și distanța parcursă și viteza.

În cazul unei urgențe, utilizatorii pot activa funcția SOS și pe cea de localizare, pentru a alerta familiile sau autoritățile, chiar și când nu au smartphone-ul la îndemână.

Ceasurile Gear S3 au la dispoziție diverse aplicații, de fitness, muzică, știri, sporturi și pentru călătorii. Iar interfața poate fi schimbată printr-o serie de fețe personalizabile, disponibile pentru descărcare.

Sună bine, chiar sunt curios să văd cum funcționează. Și mai ales să văd ce autonomie de utilizare oferă.

La fața locului a fost prezent Dan. Și în pozele realizate de el acolo mi se pare că ceasul nu mai arată chiar atât de bine. Nu?

Samsung Gear S3

Specificațiile complete ale celor două modele Samsung Gear S3, în continuare.

Specificatii Samsung Gear S3

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *