Zotac anunță primele sisteme mini-pc cu plăci grafice Nvidia GeForce GTX 1060 și Nvidia GeForce GTX 1070

Zotac reîmprospătează gama de sisteme mini-pc Magnus cu noile plăci grafice Nvidia GeForce GTX 1060 și Nvidia GeForce GTX 1070. Vor fi atât sisteme barebone (cu procesor Intel Skylake Core i5-6400T) dar și modele complet echipate, cu procesor Intel Skylake Core i5-6400T, stocare pe SSD tip M.2 de 120GB, HDD de 1TB, 8GB memorie RAM, cu sistem de operare Windows 10 și cu plăcile grafice menționate mai înainte.

Sunt mini sisteme pc utile pentru o gamă largă de activități digitale și în special pentru divertisment multimedia și gaming cu o grafică complexă. Au suport PCIe x4 M.2 pentru stocare pe SSD-uri, porturi USB 3.1 Tip-C și USB 3.1 Tip-A, Wi-Fi de tip AC și două plăci ethernet gigabit.

De asemenea, au slot pentru carduri SD și porturi Display Port și HDMI pentru afișarea imaginilor pe mai multe ecrane, chiar și la rezoluție 4K.

Câteva imagini cu aceste sisteme, în continuare.

Zotac Magnus Zotac Magnus Zotac Magnus

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *