HP Wave – Desktop cu sistem audio integrat (IFA Berlin 2016)

HP Wave

HP prezintă la IFA Berlin 2016 noul desktop HP Wave, cu un design atrăgător și sistem audio integrat, realizat în colaborare cu Bang&Olufsen și capabil să redea un sunet la 360 de grade. Pare a fi un sistem de pus în living, în rol de HTPC.

 

HP Wave este motorizat de un procesor quad-core Intel Core i7 de generația a 6-a, are hard disk de 2TB, permite integrarea a până la 2 SSD-uri și poate fi echipat cu până la 16GB memorie RAM. Opțional poate fi integrată și o placă grafică AMD Radeon R9 M470, normal, pentru extinderea capacităților multimedia.

HP Wave

Stă bine și la capitolul conectică. Suportă până la 2 monitoare cu rezoluție 4K și are trei porturi USB 3.0, unul USB 3.1 Tip-C, unul HDMI, un altul DisplayPort, port Gigabit Ethernet și conector de 3.5mm pentru microfon și căști.

Va fi disponibil din această lună cu prețuri de start de la 550 de dolari.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *