Lenovo Yoga 910 – Un portabil convertibil atrăgător (prezentat la IFA Berlin 2016)

Lenovo Yoga 910

Lenovo a prezentat la IFA Berlin 2016 noua versiune a portabilului convertibil Lenovo Yoga 910, la fel de atrăgător dar mai compact decât ediția precedentă. Acest model are o grosime de numai 14.3mm iar ecranul are rame extrem de subțiri, de numai 5mm. Ceva asemănător am văzut încă de anul trecut la modelele Dell XPS.

Este motorizat de cea mai nouă generație de procesoare Intel Core i7, promite o autonomie de până la 15 ore iar ecranul vine în două versiuni – una cu rezoluție 4K, alta full HD. Poate fi dotat cu până la 16GB memorie RAM, cu SSD-uri de până la 1TB iar ecranul are o diagonală de 13.9 inchi.

Lenovo Yoga 910

Lenovo Yoga 910 are o carcasă metalică unibody iar balamaua cu zale iese din nou în evidență. Nu-i lipsește un sistem audio performant, cu Dolby, și nici autentificare securizată prin intermediul Windows Hello și a unui senzor de amprente.

Va fi pe piață din luna octombrie, cu prețuri de start de la 1500 de Euro. În State prețurile pornesc de la 1300 de dolari. Oare cum au făcut conversia?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *