Neffos X1 și Neffos X1 Max – Noi telefoane cu Android de la Tp-Link (IFA Berlin 2016)

Iată că Tp-Link are ambiții mai mari în piața telecom, nu se rezumă doar la prima serie de smartphone-uri Neffos care a fost anunțată de curând și la noi în țară.

Neffos X1

La IFA Berlin 2016 au anunțat noile terminale Neffos X1 și Neffos X1 Max, ambele cu o carcasă metalică unibody, ambele cu un design chiar plăcut, ambele cu prețuri atrăgătoare.

Neffos X1 are un ecran IPS de 5 inchi cu rezoluție HD (1280×720 pixeli) iar Neffos X1 Max are un ecran de 5.5 inchi, tot IPS, dar cu rezoluție full HD. Ambele terminale sunt chiar subțiri, X1 având 7.95mm în grosime iar X1 Max 7.75mm.

La capitolul foto-video nu există nicio diferență între cele două. Ambele au o cameră principală de 13 Megapixeli, sistem de autofocus performant cu detecție de fază și lentile luminoase cu o deschidere a diafragmei f/2.0. În timp ce în partea frontală există o cameră de 5 Megapixeli.

La interior este prezent un procesor cu opt nuclee MediaTek Helio P10, capacitate de stocare internă de 16/32GB pentru Neffos X1 și 32/64GB pentru Neffos X1 Max, suport dual SIM, dual-band WiFi și transfer de date 4G. X1 vine în variante cu 2GB/3GB memorie RAM iar X1 Max cu 3GB/4GB memorie RAM.

Tp-Link Neffos X1

X1 are o baterie de 2250 mAh iar X1 Max vine cu una de 3000 mAh. Ambele terminale funcționează pe bazele sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow și, de asemenea, ambele au senzor de amprente.

Și ambele au prețuri chiar interesante – Neffos X1 va costa 199 Euro iar Neffos X1 Max 249 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *