Sisteme audio mișto, marca Philips (prezentate la IFA Berlin 2016)

Philips a avut întotdeauna sisteme audio de calitate, fiind una dintre mărcile care s-au remarcat de-alungul timpului cu exemplare chiar interesante.

Și anul ăsta, la IFA Berlin 2016, au prezentat câteva modele care mi-au atras atenția. De meționat că produsele sub marca Philips sunt fabricate acum de compania americană Gibson Innovations.

Philips ShoqBox

 

Primul model pe care l-am remarcat este boxa portabilă cu Bluetooth Philips ShoqBox (SB300), una de vacanță, rezistentă la apă și la șocuri. Este certificată IPX7 și, față de modelul BT6000B pe care l-am utilizat acum un an, are și sistem de iluminare care pulsează în ritmul muzicii și în funcție de volumul de redare. Practic, această boxă rezistă cu succes chiar și dacă este scufundată în apă la o adâncime de 1 metru, timp de 30 de minute. Poți să le pui muzică peștilor cu ea.

Philips ShoqBox redă sunetul cu o putere de 4W RMS, are microfon pentru purtarea de convorbiri telefonice și promite o autonomie de până la 8 ore.

Și nu este deloc scumpă, având un preț de 49 de Euro.

teenage girls and boys dancing by the pool
teenage girls and boys dancing by the pool

Boxele pentru petrecere sunt la modă de ceva timp, iar NTX400 este cel mai nou model de acest gen de la Philips.

Sistemul Philips NTX400 are forma unei boxe mai mare, este capabil să redea sunetul la o putere de 1000W RMS și nu-i lipsește un sistem de iluminare pentru crearea unei atmosfere adecvate la o petrecere adevărată.

Philips NTX400

Mai mult, permite redarea muzicii din mai multe surse – prin bluetooth de pe un telefon sau o tabletă, de pe cd-uri audio (are unitate optică) dar și în format mp3 (prin intermediul unui port USB sau de pe CD). Mai mult, permite salvarea melodiilor de pe un CD în format mp3 pe un stick USB.

Philips NTX400 are un preț recomandat de 499 Euro.

philips_izzy_bm90

Philips izzy BM90 este o soluție audio mai elegantă, pentru interioarele cu dichis. Este un sistem audio 3.1 capabil să redea sunetul la 360 de grade, la o putere totală de 200W RMS.

Permite redarea prin bluetooth, de pe cd și are radio. Bănuiesc că știe și mp3.

Philips izzy BM90 are un preț recomandat de 599 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *