Sisteme audio LG pentru petreceri, prezentate la IFA Berlin 2016

Și LG a prezentat la IFA Berlin 2016 câteva sisteme audio chiar mișto, colorate și puternice, bune pentru orice petrecere.

LG LOUDR Speaker FH6

Primul care mi-a atras atenția este modelul LG LOUDR Speaker FH6, un sistem audio stereo care poate fi așezat în poziție verticală sau orizontală. Este capabil să redea muzica la o putere de 600W și are sistem de iluminare pentru crearea unei atmosfere adevărate la petrecere.

Permite redarea muzicii prin bluetooth, este compatibil MP3 prin intermediul unui port USB și are funcție de karaoke. De asemenea, are radio FM.

Mai multe detalii aici.

LG LOUDR CM9960

Mișto și acest sistem LG LOUDR Speaker FH6, capabil să redea un sound la o putere de 4800W (nu cred că RMS) și cu funcții de DJ – cum ar fi cea Auto DJ care mixează automat melodiile de pe un stick USB. De asemenea, are două porturi USB pentru mixaje manuale și cu efecte speciale.

Permite redarea muzicii și prin bluetooth, are sistem de iluminare pentru petrecere dar și funcție Karaoke. Nu-i lipsește o unitate optică pentru redarea muzicii de pe cd-uri audio. Normal, este compatibil MP3.

Mai multe detalii aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *