Sisteme audio marca Sony, prezentate la IFA Berlin 2016

Și japonezii de la Sony au prezentat două sisteme audio care mi-au atras atenția la IFA Berlin 2016 – GTK-XB5 și MHC-V77DW, ambele puternice și cu sistem de iluminare pentru crearea unei adevărate atmosfere de petrecere. De asemenea, ambele sisteme audio Sony vor fi comercializate și pe piața românească din luna octombrie.

Sony GTK-XB5

Sony GTK-XB5 are un sistem de lumini care își schimbă culoarea și cu efecte stroboscopice, care poate fi controlat prin intermediul unui smartphone. Pentru sunet stereo din două direcții pot fi împerecheate două astfel de boxe.

Sony GTK-XB5 permite redarea muzicii atât prin conexiune wireless Bluetooth cât și prin intermediul unui conector auxialiar. Are egalizator automat și funcție extra-bass.

Va avea un preț de aproximativ 1100 de Lei. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Sony MHC-V77DW

Sony MHC-V77DW, tot într-o formă compactă de boxă, este totuși un sistem mai complex – are cd-player, radio-fm, bluetooth, dlna, port USB, intrare auxiliară, chiar și pentru microfon.

Datorită conexiunii Wi-Fi integrate oferă acces la aplicațiile de streaming prin intermediul Google Cast  și Spotify Connect. Iar cu ajutorul funcției Wireless Party Chain pot fi conectate până la 10 unități prin Wi-Fi cu sunet și lumini sincronizate. Sistemul de iluminare al Sony MHC-V77DW este capabil să trimită fascicule de lumini de la tavan până în podea, normal, în ritmul muzicii.

Sony MHC-V77DW are un preț de aproximativ 3200 RON. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *