Au fost anunțați câștigătorii concursului de poze din vacanță realizate cu telefoane ASUS ZenFone

Acum o lună vă semnalam concursul de fotografie ogranizat de ASUS România pe Facebook și care s-a adresat numai posesorilor de terminale ASUS Zenfone. La acest concurs s-au înscris 375 de participanți care au trimis un total de 1055 de poze (realizate cu diverse aparate). Conform regulamentului concursului au rămas 889 de fotografii valide, realizate numai cu dispozitive ASUS Zenfone. Fiecare participant a avut voie să încarce trei fotografii din vacanță, realizate în perioada verii.

Am participat la jurizarea acestui inedit concurs împreună cu Radu Dumitru (nwradu.ro), Cezar Dumitru (imperatortravel.ro), Dan Dragomir (computerblog.ro) și Cătălin Stan (clubulfoto.com).

Iar premiile pentru primele trei locuri sunt următoarele:

  • Locul 1 – un telefon ASUS ZenFone Zoom
  • Locul 2 – un cort montan Trimm Focus (3-4 persoane)
  • Locul 3 – un geamantan Samsonite American Tourister Air Force 1.

Hai să vedem pozele celor trei premiați. Sunt dovada faptului că poți obține cadre reușite și cu un telefon, dacă ai talent și imaginație. Bravo celor trei câștigători!

Jpeg

2

3

Albumul cu cele 16 fotografii finaliste poate fi gasit aici.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *