HP Omen X – prezentat la Dreamhack 2016

HP Omen X

Cel mai nou sistem de gaming de la HP, Omen X, este prezentat în premieră în România în cadrul festivalului Dreamhack 2016 la București. Este imens, nu cred să aibă loc pe orice birou, trebuie cu siguranță unul cu o suprafață generoasă.

Sistemul pe care l-am văzut acolo era configurat cu un procesor quad-core Intel Core i7-6700K, 32GB memorie RAM și placă grafică Nvidia GTX 1080. Dar am văzut și un alt model echipat cu placă grafică AMD Radeon.

Accesul la componentele interne se face destul de ușor, ba chiar există un set de unelte în carcasă pentru a uşura upgrade-urile. Din câte am înțeles, vor fi disponibile pe piață și numai carcase goale Omen X, pentru cei care vor să configureze sistemul cu componentele preferate.

Interesantă și compartimentarea internă a carcasei, aceasta având trei camere interne distincte care separă componentele principale, fiecare având propriul sistem de răcire dedicat. Din câte știu desktop-ul de gaming OMEN X permite adăugarea unui sistem de răcire cu până la trei coolere de 120mm cu lichid. Are grile de aerisire montate în partea superioară şi un suport care permite așezarea carcasei pe unul dintre colțuri, pentru o ventilaţie cât mai eficientă.

Alte câteva imagini cu acest sistem de gaming HP Omen X, în continuare.

HP Omen X HP Omen X HP Omen X

Alături de el este prezent monitorul HP Z34C, unul cu ecran curbat care are o diagonală de 34 de inchi și o rezoluție de 3440×1440 pixeli.

La DreamHack Bucharest 2016, HP este partenerul turneului internaţional de Hearthstone PGL Bucharest Tavern Tales 2016, la care vor ajunge 16 dintre cei mai buni jucători profesionişti din lume. Concurenţii se vor întrece pentru premiile de 25.000 de dolari pe laptopurile OMEN by HP de ultimă generaţie şi vor folosi accesoriile HP with Steelseries. Participanţii de la Dreamhack Bucharest vor putea urmări turneul de Hearthstone în zona de viewing HP, pe un ecran seamless HD de 5 x 2,3 metri. Turneul va fi transmis şi online pe canalul twitch.tv/pgl_hs.

De asemenea, la standul HP, cei interesați vor putea participa la o competiție de Hearthstone, la care vor avea şansa să joace 1v1 cu Radu „RDU” Dima, unul dintre cei mai buni jucători de Hearthstone din lume.

O altă competiţie cu premii atractive, ce se va desfășura la standul HP pe perioada celor trei zile ale evenimentului, este cea de Overwatch, care se va juca pe desktop-urile ultraperformante OMEN X by HP.

hp_4 HP Omen X HP Omen X HP Omen X hp_8

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *