Lenovo Y900 Razer Edition – Prezentat la Dreamhack 2016

Lenovo produce acum și sisteme PC dedicate pasionaților de jocuri electronice. Au o gamă tot mai diversificată de laptopuri, sisteme desktop și accesorii care sunt prezente la comercializare și în România. Și, din câte am înțeles, vânzările lor merg tot mai bine și la noi în țară.

lenovo_dreamhack_13

Iar la această ediție Dreamhack 2016 cei prezenți acolo pot testa cele mai noi sisteme desktop Lenovo Y900 Razer Edition, create în colaborare cu cei de la Razer. Sunt echipamente puternice, bazate pe cele mai noi soluții hardware din piață, făcute pentru a asigura o experiență de gaming optimă.

De exemplu, modelul de top costă aproximativ 12000 Lei și vine echipat cu procesor quad-core Intel Core i7-6700K tactat la 4GHz, cu Hyperthreading și TurboBoost până la 4.2GHz, placă grafică Nvidia GTX1080, 16GB memorie RAM și stocare duală pe SSD și hard disk (256GB +2TB).

Pasionații de jocuri electronice au la dispoziție și cel mai nou monitor Lenovo Y27g RE, cu ecran curbat și o diagonală de 27 de inchi. Are rezoluție full HD, panel VA și un timp de răspuns de 4ms. Arată și el la fel de bine, va fi pe placul gamerilor.

Lenovo organizează la Dreamhack 2016 o competiție de League of Legends cu 16 echipe, cu premii în diverse produse. De asemenea, tot acolo fanii LoL se vor putea întâlni cu membrii echipei XPC Gaming. Nu în ultimul rând, la standul Lenovo se vor desfășura un concurs de cosplay (finala, sâmbătă de la ora 18.00) și demonstrații de overclocking cu azot lichid (sâmbătă de la ora 14.30).

Alte câteva imagini din zona expozițională Lenovo de la Dreamhack2016, în continuare.

 (

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *