Zowie XL2735 – Monitor pentru sporturi electronice prezentat la Dreamhack 2016

Zowie XL2735

Benq prezintă la Dreamhack 2016 în București noul monitor de gaming Zowie XL2735, unul creat special pentru practicanții de sporturi electronice. Este un monitor cu o diagonală de 27 de inchi și rezoluție 2560×1440 pixeli care lucrează la  frecvență maximă de 144Hz (dacă este conectat prin porturi HDMI 2.0 sau DisplayPort la computer).

Zowie XL2735 permite înclinarea ecranului sau reglarea înălțimii, totul pentru o poziție cât mai confortabilă în timpul partidelor de gaming. Stă foarte bine și la capitolul conectică – are port DVI-DL, două porturi HDMI și încă unul DisplayPort 1.2. Poate ați observat și acele apărători din lateralele monitorului. Acestea pot asigura intimitate jucătorului în timp ce joacă în paralel cu mai mulți coechipieri sau, de ce nu, adversari.

Zowie XL2735 are integrată tehnologie DyAc care promite imagini mult mai fluente în timpul scenelor dinamice. De asemenea, vine la pachet cu S Switch, un accesoriu care permite comutarea rapidă între presetările diferitelor tipuri de jocuri.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial Benq.

Zowie XL2735

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *