Myria nVision 11 – Un sistem desktop frumos și performant

La Dreamhack 2016 mi-a atras atenția sistemul PC de gaming Myria nVision 11, cu o carcasă în genul celor customizate (sau modate, cum le-o zice).

Este un sistem care arată foarte bine, mi-ar plăcea să am așa ceva lângă biroul de acasă. Este asamblat pe o carcasă cu un șasiu tip deschis de la IN WIN, D-Frame 2.0. Aceasta este construită din țevi ranforsate din oțel, cu elemente din aluminiu și geam securizat.

Myria nVision 11

Iar configurația lui este cu siguranță una de top:

  • procesor Intel Core i7-6800K cu șase nuclee tactat la 3.4GHz, cu Hyperthreading și Turbo Boost până la 3.6GHz
  • placă de bază cu chipset X99
  • 2x8GB memorie RAM DDR4
  • placă grafică MSI GTX1080 Armmor 8G OC
  • stocare pe un SSD de 240GB plus un Hard Disk de 1TB

Habar nu am cât costă, pentru că nu l-am văzut încă pe site-ul celor de la Altex. În orice caz, numai carcasa are un preț apreciabil. Dar la cum arată, cu siguranță va avea cumpărători.

Alte imagini cu Myria nVision 11 în continuare.

Myria nVision 11

Myria nVision 11 Myria nVision 11 Myria nVision 11 Myria nVision 11

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *