HTC Desire 10 – telefoane cu un design plăcut și specificații de nivel mediu

HTC a anunțat astăzi noile terminale HTC Desire 10 Pro și HTC Desire 10 Lifestyle, ambele cu o construcție de calitate și o fișă tehnică de nivel mediu, ambele cu sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.

HTC Desire 10 Pro are un ecran 5.5 inchi cu rezoluție Full HD, un procesor MediaTek Helio P10 și vine în variante cu 3GB sau 4GB memorie RAM și, normal, cu 32GB/64GB capacitate de stocare internă. Are o cameră principală de 20 Megapixeli cu sistem de focalizare cu laser și o alta frontală de 13 Megapixeli care permite realizarea de selfie-uri panoramice la un unghi de cuprindere de 150 de grade. HTC Desire Pro are și senzor de amprente, util pentru securizare.

HTC Desire 10 Lifestyle are un ecran de 5.5 inchi cu rezoluție 720p, un procesor Snapdragon 400, 2GB/3GB memorie RAM și stocare internă de 16GB/32GB. Camera principală are13 Megapixeli iar cea frontală dispune de un senzor de 5 Megapixeli.

HTC Desire 10 Lifestyle are un preț de aproximativ 320 de Euro.

HTC Desire 10 HTC Desire 10

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *