GoPro HERO5 și Karma – Videoclip de promovare

Clar este că GoPro știe să facă videoclipuri de promovare chiar frumoase pentru camerele pe care le produce. Am văzut câteva clipuri video spectaculoase în trecut iar cel de promovare pentru noua cameră GoPro Hero5 și drona Karma nu face excepție. Genul de videoclip pe care nicio companie copycat de camere de acțiune nu a reușit să îl facă.

Merită urmărit.

GoPro Hero5 Black

GoPro Hero5 Black este o cameră de acțiune cu specificații de top

  • senzor de 12Mpix, rafală cu 30fps pentru timelapse-uri și captare imagini în format RAW
  • filmare 4K/30fps, 1440p/80fps și 1080p/120fps, cu sunet stereo
  • poate fi scufundată în apă până la o adâncime de 10 metri (nu mai are nevoie de o carcasă suplimentară)
  • are Wi-Fi și Bluetooth
  • are ecran de 2 inchi pe spate
  • are GPS pentru localizare

Costă aproximativ 430 de Euro. Au fost anunțate și alte două modele, GoPro Hero5 Session și Hero Session.

GoPro Karma

Drona GoPro Karma are o formă destul de compactă iar brațele acesteia pot fi pliate. Promite o autonomie de aproximativ 20 de minute iar la pachet vine însoțită de o telecomandă cu touchscreen şi două joystick-uri, plus un stabilizator pentru camere GoPro detaşabil. Utilizatorii au la dispoziție şi un mâner pe care poate fi prins stabilizatorul când vor să folosească camera independent de dronă. Pachetul include și rucsacul special de transport pentru dronă și accesorii.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *