Stick-uri de memorie Lexar Jumpdrive, pentru smartphone-uri, tablete și PC-uri

Soluțiile de stocare externe care permit transferul rapid al datelor între smartphone-uri și PC-uri pot fi extrem de utile în anumite situații. Poate că vrei să accesezi aceleași documente atât pe un PC cât și pe un smartphone sau pe o tabletă. Sau aceeași colecție muzicală. Sau aceleași filme.

Lexar JumpDrive

Iar Lexar a prezentat la Photokina două gadget-uri care vă pot ajuta în acest sens. De exemplu, stick-ul Lexar JumpDrive C20c are un port USB Tip-C și unul standard USB-Tip A, astfel că poate fi utilizat fără probleme și cu smartphone-urile cu Android de nouă generație (cu USB-C).

Iar stick-ul Lexar JumpDrive C20m este de utilizat cu smartphone-urile sau tabletele cu micro-USB – are un conector de acest gen și încă unul USB Tip-A.

Normal, ambele sunt soluții externe de tip On-The-Go (OTG), astfel că vor putea fi utilizate numai cu smartphone-urile sau tabletele compatibile cu acest standard. De asemenea, ambele merg fără probleme pe un PC sau pe un Mac. La capitolul performanțe se laudă cu viteze de transfer de până la 150MB/s la citire și de până la 60MB/s la scriere.

Ambele gadget-uri JumpDrive au capacități de stocare de 32GB, 64GB și de 128GB.

Prețuri

  • JumpDrive C20c  – 32GB – 25 Euro, 64GB – 36 Euro, 128GB – 63 Euro
  • JumpDrive C20m – 32GB – 20 Euro, 64GB – 32 Euro, 128GB – 50 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *