ASUS Zenbook UX410 – Ecran de 14 inchi într-o formă compactă

În sfârșit, a reușit și ASUS să facă un laptop la care ecranul are marginile extrem de subțiri, așa cum am văzut la modelele ultraportabile de la Dell. Practic, cu o astfel de construcție, poate fi integrat un ecran mai mare într-o formă mai compactă.

Cum este cazul aici – ASUS Zenbook UX410 are un ecran de 14 inchi dar forma lui este cea a unui ultraportabil cu ecran de 13.3 inchi. Dar, față de modelele Dell, camera web de pe ultrabook-ul ASUS se află deasupra ecranului, nu la baza lui. Un lucru pozitiv de altfel.

ASUS Zenbook UX410

Ultraportabilul ASUS Zenbook UX410 are o greutate de numai 1.6Kg și o grosime de 19mm. Ecranul are rezoluție full HD iar portabilul este motorizat de procesoare Intel Core i5 sau Core i7 de generația a 7-a, are până la 16GB memorie RAM și stocare pe hard disk-uri de până la 1TB sau SSD-uri cu o capacitate de până la 512GB.

Mai mult, există un model și cu o placă grafică suplimentară – o Nvidia GeForce 940MX. Stă foarte bine și la capitolul conectică. Are port USB-C, un altul USB 3.0, port HDMI și alte două porturi USB 2.0. Văd că lipsește un slot SDHC.

Mai multe detalii despre ASUS Zenbook UX410 puteți afla de pe pagina oficială. Nu am aflat când va fi pe piață, bănuiesc ca mai la anul.

ASUS Zenbook UX410

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *