Google WiFi și Google Chromecast Ultra

Pe lângă cele două smartphone-uri Pixel, Google a mai anunțat și noul gadget Google Chromecast Ultra precum și router-ul wireless Google WiFi.

Google Chromecast Ultra permite streaming wireless la rezoluție 4K și are port Ethernet pentru conectarea la o rețea. Este disponibil din luna noiembrie la un preț de 69 de dolari.

Specificații complete aici.

De asemenea, Google Play va face streaming online la rezoluție 4K tot din luna noiembrie.

Google WiFi este un router wireless care va fi disponibil din luna decembrie, la un preț de 129 de dolari. Cei care au case mai mari pot cumpăra un pachet cu trei bucăți, la un preț de 299 dolari. Normal, cele trei routere vor fi sincronizate și capabile să ofere o acoperire eficientă spațiilor casnice largi.

Este un router wi-fi dual-band (2,4 GHz/5 GHz) de tip AC1200. Specificații complete aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *