Noutăți de la HP – un ultraportabil, un convertibil și un sistem all-in-one

HP anunță astăzi trei noi sisteme interesante, un ultraportabil, un convertibil și un computer all-in-one. Noile portabile HP sunt mai ușoare, mai subțiri, mai arătoase și mai puternice iar sistemul all-in-one atrage prin designul reușit.

Dacă la portabile se trece la noile procesoare Intel Kaby Lake, sistemul all-in-one este echipat cu vechea generație.

HP Spectre x360

Convertibilul HP Spectre x360 are un ecran de 13.3 inchi cu marginile foarte subțiri. Are o greutate de 1.3Kg și o grosime de numai 13.8mm. Vine cu procesoare Intel Core i5 sau i7 Kaby Lake, cu până la 16GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri cu capacități de până la 1TB. Acumulatorul din dotare promite o autonomie de până la 15 ore.

Stă binișor la capitolul conectică – are două porturi USB-C cu Thunderbolt și încă unul USB 3.0. Permite autentificarea prin Windows Hello cu recunoaștere facială.

Are prețuri de la 1050 de dolari.

HP Envy 13

Noul HP Envy 13 are o grosime de numai 14mm și o greutate de aproximativ 1.5kg. Are un ecran de 13.3 inchi care vine în două versiuni, una Full HD și o alta QHD+ (3200×1800 pixeli), chiar și cu opțiuni tactile. Este motorizat tot cu a 7-a generația de procesoare Intel, tot cu până la 16GB memorie RAM și același tip de stocare pe SSD (256GB, 512GB sau 1TB).

Are un port USB-C, două USB 3.0, slot microSd dar și port HDMI. Acumulatorul din dotare promite o autonomie de până la 14 ore.

HP Envy 13 are prețuri de la 850 de dolari.

HP AIO 27

HP All-in-One 27 are un ecran de 27 inchi cu rezoluție QHD, procesoare de generația a 6-a și placă grafică NVIDIA GTX 950M. După cum se observă ecranul are marginile foarte subțiri.

Are prețuri de pornire de la 1300 de dolari.

Sunt curios dacă vor fi aduse și la noi în țară anul acesta. Revin cu detalii.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *