PHILIPS AE8000 – Ascultă posturi de radio pe internet

Dacă te-ai săturat de posturile de radio românești și vrei să asculți altă muzică, de orice gen, îți recomand să te orientezi către posturile de radio pe internet. Sunt mii de posturi online din toată lumea, accesibile printr-o simplă conexiune de internet. Cu muzică de orice gen, pentru toate gusturile. De ce aș sculta același playlist la rock fm în fiecare zi când pot foarte bine să diversific?

Personal am un gadget de la Logitech care mă ajută să ascult muzică de pe internet. Aleg genul de muzică de care am chef în acel moment (clasic rock, metal, poate disco etc), îmi oferă câteva zeci de opțiuni din toată lumea pentru fiecare categorie, le răsfoiesc și o aleg pe cea care vreau, eventual pe cea care se aude mai bine. Din păcate, acesta nu mai este disponibil comercial.

Dar m-am gândit că poate vă interesează  modelul Philips AE8000, un radio clasic FM care oferă posibilitatea ascultării și posturilor radio pe internet.

PHILIPS AE8000

După cum se vede, arată chiar bine și are ecran pentru realizarea setărilor și căutarea posturilor online. Are conexiune Wi-Fi pentru acest lucru.

Este compatibil DAB și are conector auxiliar pentru redarea muzicii și din alte surse. De asemenea, are conector de căști. Prin intermediul acestuia eu l-aș conecta la un amplificator pentru a asculta muzica la o calitate mai bună. Și la un volum mai puternic, normal.

Philips AE8000 are o boxă cu o putere de 5W și costă aproximativ 110 Euro pe amazon.de.

La noi, normal, e mai scump cu vreo 200 de Lei. Pentru că… pentru că la emag e totul la reducere acum. NU!

Mai multe detalii despre Philips AE8000 pe site-ul oficial.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “PHILIPS AE8000 – Ascultă posturi de radio pe internet

 • October 16, 2016 at 10:05 am
  Permalink

  Cred ca se aude destul de slab doar cu un difuzor de 5W.

  Reply
  • October 16, 2016 at 10:09 am
   Permalink

   tocmai de aia ziceam ca ar fi bine de pus la un amplificator cu boxe, ca sa asculti muzica mai bine. eu asa as face.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *