Un mini-pc interesant – Ockel Sirius A

Mișto acest mini-PC portabil, Ockel Sirius A pe numele său. Și ai cărui inventatori au strâns deja fondurile necesare producției pe Indiegogo.

Mini-pc-ul este motorizat de un procesor Intel Atom x7-Z8750 cu patru nuclee (tactate la 1.6GHz, cu Turbo Boost până la 2.5GHz), 4GB memorie RAM, stocare interna de 64GB, plus slot microSD pentru extinderea capacității de stocare. Are și un ecran de 6 inchi cu rezoluție full HD, plus un acumulator de 3000mAh care promite până la 4 ore de playback video. Clar, se va dovedi util în special activităților uzuale, la birou sau în afara lui. Funcționează cu sistem de operare Windows 10.

Ockel Sirius A are porturi USB 3.0, port USB-C dar și unul HDMI. De asemenea, dispune de port Ethernet dar și de conexiune Wi-Fi  de tip AC. De menționat că în momentul în care este conectat la un monitor, pe ecranul lui va apărea o tastatură virtuală pentru a putea fi utilizată ca atare.

Ockel Siriu A costă aproximativ 700 de dolari și va fi livrat de anul viitor către cei care l-au comandat. Un timp de așteptare cam lung, nu-i așa?

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *