P20000D și P12500D – Două noi baterii externe de capacitate mare, de la Adata

Clar că bateriile externe sunt cele mai utilizate accesorii pe lângă un smartphone sau o tabletă. La cât de bune sunt telefoanele la capitolul autonomie, practic nu prea mai poți ieși din casă fără să ai și o baterie externă la îndemână. Cu atât mai utile se pot dovedi în timpul unei vacanțe, când mai toți avem obiceiul să filmăm sau să facem poze cu smartphone-ul, activități în general mari consumatoare de energie. De asemenea, camerele digitale de nouă generație permit încărcarea prin port microUSB de la o astfel de baterie externă.

Iar Adata anunță două noi baterii externe cu o capacitate mare – P20000D și P12500D, de 20.000 mAh, respectiv 12500mAh.  Ambele sunt echipate cu acumulatori litiu-ion și au display digital care afișează starea de încărcare în procente. Ambele baterii externe Adata au câte două porturi USB pentru încărcare, cu un output total de 2.1A

Pentru a preveni situațiile neplăcute, de genul Note7, ambele modele de baterii au circuite de protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, fluctuațiilor de tensiune și scurt circuitelor. De asemenea, ambele baterii au carcasă rezistentă la șocuri și la foc.

În plus, bateria externă Adata P20000D are și lanternă cu LED-uri, funcție care se poate dovedi utilă în anumite situații. Bateria externă de 20.000mAh cântărește 450 de grame iar cea de 12.500mAh are o greutate de 295 de grame.

Mai multe detalii despre Adata P20000D aici. Despre Adata P12500D, aici. Ambele vor fi pe piață la începutul anului viitor.

Nu am aflat încă și la ce prețuri. Revin cu detalii la momentul oportun.

Baterii Externe Adata

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *