Spectaculoase Portrete Aeriene

Mai țineți minte fotografia cu toate avioanele care au decolat într-o zi de pe aeroportul LAX din Los Angeles? Spectaculoasă! A fost virală la vremea ei.

Omul din spatele acelei imagini, fotograful Mike Kelley, a dus ideea mai departe. Și a realizat imagini la fel de spectaculoase și de pe alte aeroporturi din toată lumea –  în Dubai, Elveția, Germania, Japonia, Anglia, Olanda, Brazilia și Australia.

Vă recomand să vă uitați la ele pe site-ul fotografului – http://www.mpkelley.com/projects/. Să le admirați mai degrabă…

mihe

Vă dați seama cam cât a muncit omul ăsta numai pentru o singură imagine? Respect! Mai jos puteți urmări un videoclip de genul making-of.

Mai multe detalii despre acest proiect puteți citi pe blogul lui Mike.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Spectaculoase Portrete Aeriene

 • October 20, 2016 at 7:57 am
  Permalink

  frumoase rau pozele astea. as vrea sa pot face si eu asa ceva.

  Reply
  • October 20, 2016 at 8:01 am
   Permalink

   si ce te opreste?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *