Razer Blade Pro – Performanțe de desktop pe un sistem portabil

 

Razer este un nume deja cunoscut în comunitatea de gaming la nivel mondial, având sisteme și accesorii de cea mai bună calitate, apreciate pe bună dreptate. Iar noul laptop de gaming Razer Blade Pro va atrage cu siguranță atenția pasionaților de jocuri electronice sau a celor care au nevoie de un echipament portabil performant.

La capitolul specificații Razer Blade Pro stă în felul următor –  ecran IGZO de 17.3 inchi cu rezoluție 4K și suport Nvidia G-Sync, procesor Intel Core i7-6700HQ, placă grafică Nvidia GTX 1080 (versiunea pentru desktop), 32GB memorie RAM DDR4, stocare pe SSD-uri tip M.2 cu capacități de la 512GB și până la 2TB. Cred că la nivel de performanțe ar putea rivaliza cu sistemele desktop, rămâne de văzut dacă este chiar așa. Și totul într-o carcasă cu o grosime de numai 22.5mm și o greutate de 3.54Kg.

Razer Blade Pro are tastatură mecanică cu iluminare de fundal și un touchpad imens poziționat în dreapta ei, renunțându-se în acest fel la blocul numeric. Iar videoclipul de mai sus vă arată cam cum arată la interior acesta. Sunt curios cât de eficient este sistemul de răcire, ținând cont că în sarcină maximă procesorul și chipset-ul grafic vor degaja o cantitate mare de căldură.

Normal, prețul lui Razer Blade Pro este unul destul de mare – de aproximativ 4200 de Euro!!!

Mai multe detalii aflați din pagina oficială Razer. Păcat că nu sunt comercializate și la noi în țară.Razer Blade Pro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *