Două noi phablet-uri Huawei în curând (Note7 Ressurection?)

Se pare că Huawei va prezenta în capitala Bavariei noile phablet-uri Huawei Note7 Mate 9 și Huawei Note7 Mate 9 Pro. La începutul lunii noiembrie, în data de 3 noiembrie mai exact.

Acestea au un imens ecran de 5.9 inchi, procesor HiSilicon Kirin 960, 4GB memorie RAM și capacități de stocare de la 64GB la 256GB. În timp ce Huawei Mate 9 are un ecran cu rezoluție 1080p full HD, celălalt Mate 9 Pro va avea unul cu rezoluție de 1440×2560 pixeli. De asemenea, ambele terminale vor avea acel sistem foto cu două camere realizat în colaborare cu Leica. Despre care am auzit (și văzut) că ar fi foarte bun. Nu pot confirma acest lucru, pentru că nu am avut “norocul” să utilizez acel atât de lăudat smartphone Huawei P9.

Nu mă îndoiesc că vor fi terminale performante, bune pentru orice aplicație de Android. Cât la nivel de design, Huawei face ce știe mai bine – îl copiază pe cel al altor terminale consacrate.

Mi se pare mie sau aceste Huawei Note 9 arată la fel ca terminalele coreene Samsung Note7? Poate mă înșel, poate am nevoie de ochelari… (Și dacă imaginile care au apărut pe internet sunt reale.)

Să sperăm că nu au obiceiul să explodeze… dacă tot par a fi copii fidele…

Revin cu detalii la momentul oportun. Chiar sunt curios.

Sursa.

Huawei Mate 9 Pro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Două noi phablet-uri Huawei în curând (Note7 Ressurection?)

 • October 23, 2016 at 9:25 am
  Permalink

  copycat la indiego ca sa zicem asa :)))) cred ca Samsung ar putea sa-si recupereze pierderile de la Note7 daca ii da in judecata pe astia )))

  Reply
  • October 23, 2016 at 9:27 am
   Permalink

   stai sa vedem daca este chiar asa. nu mai este mult pana la anuntul oficial de la Munchen.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *