Casa viitorului, cu tehnologii Panasonic

Casa viitorului arată extraordinar în viziunea japonezilor de la Panasonic. Ei prezintă la CEATEC 2016 câteva invotații spectaculoase pentru bucătărie și living room, pe care le puteți vedea în videoclipul de mai sus.

Frigidere cu ecran transparent și tactil conectate la internet, televizor, tot cu ecran transparent, dar ascuns într-o bibliotecă sau o nouă tehnologie Flat Cooker care permite prepararea mâncării direct în farfurie, pe o masă elegantă din living.

Astea sunt doar câteva dintre noile tehnologii pe care Panasonic le-a prezentat la târgul japonez și pe care s-ar putea să le vedem în curând în casa viitorului.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *