Refresh la nivel hardware pentru hibridul portabil Microsoft Surface Book

 

Hibridul Microsoft Surface Book este chiar o apariție interesantă pe piața sistemelor portabile. Îmi place cum arată și are toate calitățile necesare pentru a oferi o experiență de lucru optimă.

Împreună cu sistemul all-in-one Microsoft Surface Studio, la evenimentul ce tocmai s-a încheiat a fost anunțat și un refresh la nivel hardware pentru Surface Book.

La care s-a pus accentul pe o autonomie mai eficientă, noul Surface Book fiind capabil de 16 ore de playback video, față de cele 12 ore ale versiunii precedente.

Din păcate noul Surface Book nu are procesoare Intel de generația a 7-a. Rămâne la cele Intel Core i5 și i7 din generația trecută dar cu o placă grafică Nvidia GeForce 965M. Stocarea se face pe SSD-uri de 256GB, 512GB sau de 1TB. Din câte îmi aduc aminte, placa grafică suplimentară se găsește în corpul cu tastatură.

Prețuri de la 2400 de dolari la 3300 de dolari, în funcție de configurație. Mă aștept că vechiul Surface Book să intre cât de curând la promoție. Că tot se apropie Black Friday. 

Microsoft Surface Book

Portabilul Surface Book care o grosime de 22.8mm și o greutate de 1.65Kg. Iar sistemul de prindere al tabletei de corpul cu tastatură este flexibil, astfel că poate fi ajustată poziția de lucru într-un mod pe cât se poate de simplu și de intuitiv. Sistemul de andocare permite asezarea tabletei cu ecranul în sus, deasupra tastaturii sau în poziție de prezentare.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Microsoft.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Refresh la nivel hardware pentru hibridul portabil Microsoft Surface Book

  • October 26, 2016 at 9:34 pm
    Permalink

    ma indoiesc ca la asta scoate careva ecranul din tastatura. nu faceau mai bine un laptop?

    Reply
    • October 26, 2016 at 9:35 pm
      Permalink

      sincer sa fiu, iti cam dau dreptate. chiar ar fi interesant un laptop microsoft.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *