UPC: Platforma Horizon este disponibilă acum și în România

După serviciul UPC Wi-Free, pe care personal îl folosesc de câte ori am ocazia, iată că UPC lansează în România și platforma Horizon, care promite o nouă experiență de televiziune.  De menționat că utilizarea acestei platforme este posibilă prin intermediul unui nou mediabox.  Acesta oferă imagini la calitate HD și permite înregistrarea emisiunilor preferate pe un hard disk extern, cu ajutorul funcției DVR.

UPC Horizon

HORIZON le oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, prin intermediul funcției Replay. Cele mai populare programe sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizorul principal, cât și pe device-uri mobile prin Horizon Go. Mai mult, HORIZON dispune de un portal de aplicaţii de genul Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul cărora clienţii au acces oricând la videoclipuri și informații de ultimă oră. UPC promite că va adăuga și alte aplicații și va pune la dispoziţia dezvoltatorilor locali instrumentele necesare pentru a crearea unor localizate. Din câte îmi dau seama, un astfel de mediabox îți transformă vechiul televizor într-unul inteligent.

Cred că UPC se pregătește pentru lansarea serviciilor Netflix și la noi, pentru că Liberty Global a semnat un parteneriat în acest sens. Bănuiesc că prin intermediul acestui mediabox vor fi disponibile și acestea. Chiar sunt curios când va fi disponibil și Netflix prin UPC în România.

De asemenea Horizon Go permite vizualizarea programelor TV și pe laptopuri, computere, smartphone-uri sau tablete. Totul gratuit, pe baza credențialelor din contul MyUPC. Prin intermediul acestui serviciu clienții au acces la 60 de canale TV şi pot viziona programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde şi oricând.

Pentru a vizualiza în browser-ul computerului trebuie să accesați adresa de internet www.horizon.tv. Introduceți userul și parola, apoi gata. Momentan văd că nu sunt disponibile și canalele HD.

horizon_2

Pe telefon trebuie instalată aplicația Horizon Go pe care o veți găsi în magazinul de aplicații. Se instalează, se introduc aceleași credențiale și gata. Puteți urmări aceleași programe TV și pe ecranul telefonului.

Fac comanda pentru noul mediabox UPC Horizon și revin cu impresii cât de curând. Sunt curios care sunt condițiile contractuale, dacă trebuie plătit ceva în plus.

Detalii despre abonaamentele cu Horizon pe site-ul UPC Romania. Din câte îmi dau seama, dacă un client vrea schimbarea vechiului mediabox hd cu acesta Horizon va plăti un pic mai mult la abonament.

Update. Noile mediabox-uri Horizon vor fi disponibile pentru clienți cam într-o lună, să zicem la finele lunii noiembrie 2016.

UPC Horizon

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *