Scule mișto în magazinul online Harman Audio

Ca în fiecare weekend continuăm periplul nostru audio printre magazinele românești. Pentru a vedea ce scule audio mișto și de calitate mai găsim la vânzare pe meleagurile noastre. 

Acum am răsfoit paginile site-ului harman-audio.ro. Și am pus ochii pe o boxă portabilă, un sistem audio compact, un altul pentru PC. De asemenea, am făcut un setup cu amplificator și boxe pentru living.

JBL Xtreme

Boxele audio portabile sunt preferatele mele, mai ales când suntem în vacanță. Întotdeauna avem una cu noi pentru a asculta ceva muzică în surdină când suntem seara la hotel sau la cabană. Pentru că altfel parcă stai la taclale cu prietenii dacă pe fundal se aud acordurile unei melodii frumoase.

Iar despre boxa portabilă JBL Xtreme cred că are tot ceea trebuie pentru a mulțumi din punct de vedere al calității sound-ului redat. Promite un sunet puternic și are un acumulator de 10000mAh cu o autonomie de până la 15 ore. 

Se conectează prin Bluetooth cu până trei telefoane/tablete simultan și este rezistentă la apă, astfel că poate fi utilizată fără reținere și în preajma apei, fără teama că s-ar putea strica. Are și microfon pentru convorbiri telefonice.

Costă 1345 Lei.

Citește și despre scule audio mișto de la Sony!

La categoria sisteme audio compacte mi-a atras definitiv atenția modelul JBL Authentics L16, care poate fi conectat la dispozitive portabile prin AirPlay, DNLA sau Bluetooth. Perfect pentru adepții stilului minimalist dar totuși cu pretenții față de calitatea sound-ului ascultat.

JBL Authentics L16

Cutia de rezonanță este din lemn și este capabil să redea sunetul la o putere de… 300W RMS (6x50W). Și arată chiar foarte bine.

Costă 4500 Lei.

soundstick-wireless

Lângă un iMac sau lângă noul Microsoft Surface Studio ar da bine cu siguranță frumosul sistem de boxe PC  tip 2.1 Harman Kardon SoundSticks Wireless. Are o putere totală de 40W RMS, de ajuns pentru un sistem de boxe pentru PC, și permite conectarea surselor audio atât prin intermediul unui conector auxiliar de 3.5mm cât și prin Bluetooth. Astfel că poți reda muzica și de pe un device portabil (telefon, tabletă, laptop etc).

Costă 1255 Lei.

Pentru living-urile generoase, spațioase, propun un setup cu un receiver stereo și boxe din lemn, pentru o calitate desăvârșită a audiției.

harman_hk-3700-1

Mi-a atras atenția amplificatorul Harman Kardon 3700, care are și conectivitate ethernet dar și bluetooth. De asemenea, are port USB pentru redarea melodiilor stocare pe stick-uri USB. Este capabil să redea o putere de 2x85W și integrează un DAC 192kHz/24bit. Norma, are și radio FM/AM.

Costă 2155 Lei.

Iar acest amplificator trebuie asortat și cu o pereche de boxe de calitate, neapărat din lemn. Personal am pus ochii de două modele, unele de podea, altele pentru raft.

jbl_studio_230_1

JBL Studio 230 sunt două boxe de raft, care acceptă sunet cu o putere între 20W RMS și 150W RMS. Au un răspuns în frecvență cu plaja între 52Hz  și 22kHz. Costă 1795 Lei.

jbl_arena180_black_008_dvhamaster

Sincer să fiu, mai pe gustul meu sunt boxele de podea JBL Arena 180, care acceptă o putere maximă de 200W RMS. Au un răspuns în frecvență cu o plajă de la 39Hz la 40kHz.

Costă 2600 Lei dar cred că merită toți bănuții.

Ce ziceți? La ce magazin să mă uit săptămâna viitoare?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Scule mișto în magazinul online Harman Audio

    • October 30, 2016 at 9:10 am
      Permalink

      da, stiu. dar momentan prefer sa fac pe brand-uri. mi se pare mai simplu asa.

      la avstore m-as duce sa le si vad la fata locului, sa le ascult. dar nu stiu daca or sa ma primeasca doar sa ascult si sa scriu despre ele, eventual sa le fac poze. nu cunosc pe nimeni de acolo.

      ar fi misto de facut un proiect cu ei de setup-uri audio perfecte pentru anumite bugete.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *